Fontos tudnivalók

2017-es évtől a Díjlovas versenyszámban kötelezően bemutatott program: A3


 Aktuális Versenyünk:

A képen a következők lehetnek: egy vagy több ember és ló

Nevezés a Versenynaptár menüpontban


 

 

Login Form

A versenysorozat 11 éves múltra tekinthet vissza. Kezdetekben még csak baráti találkozókat rendezve ismertük ki a gyerekeknek szerzett örömök csodáját, majd a hosszú évek során ez lett a motivációnk!
Olyan versenyeket rendezni mindazon amatőr lovasok részére, akiknek nincs lehetősége a hivatalos lovas sportokban megmérettetnie magukat. Célunk, hogy olyan utánpótlást neveljünk a sportnak, amely tagjai a későbbiek folyamán kellő tudással rendelkeznek és megállják helyüket a sorban.  
Ennek fényében hoztuk létre a sorozatunkat, mely a Magyar Lovas Szövetségnél bejelentett amatőr lovas rendezvénynek minősül. Saját szabályzatunk készült, melynek betartása és betartatása minden résztvevő kötelessége. 
Mára szerte az országban csatlakoztak hozzánk hasonló elvekkel és motivációkkal megáldott rendező társak, így évről-évre gyarapodik számunk. 
Bár elsősorban gyermek versenyről van szó, mégis megadtuk a lehetőséget az idősebb korosztálynak is a megmérettetéshez. Külön nekik rendezett kategóriákban mérhetik össze tudásukat, felidézve gyermeki mivoltukat.
 
Számunkra fontos, hogy félretéve a sport viszonttagságait élvezzük egymás társaságát, jó versenyeket rendezhessünk és örömteli hangulatban töltsük el együtt a nyarat.  

 

Szeretettel várunk Mindenkit versenyeinkre!


Copyright ©Gudmon Kata Design 2018. All Rights Reserved.